Linie de granulare-peletizare cu uscare aerodinamica si automatizare flux tehnologic HART 150 U

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare cu uscare aerodinamica si automatizare flux tehnologic HART 150 U

Linie de granulare-peletizare cu uscare aerodinamica si automatizare flux tehnologic HART 150 U

42500 

* Imaginile au caracter informativ. Liniile de granulare-peletizare vor fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientului.

Dotari Standard Dotări: Productivitatea acestui granulator pentru peletizarea furajelor este mai mare de 700 kg / oră, pentru producția de pelete – până la 300 kg / oră.

Observatii Echipare Linia completa include echipamente precum:
1. Tocator crengi CR60: este utilizat pentru mărunțirea crengilor, alte deșeuri lenoase cu diametrul de până la 100 mm, în așchii cu dimensiuni cuprinse între 5 și 50 mm;
2. Moară cu ciocane CH40 cu admisie pneumatică și ciclon de alimentare, va măcina deseuri lemnoase într-o fracțiune fină, ideală pentru prelucrarea ulterioară;
3. Complex de uscare aerodinamic pentru uscarea materiilor prime la conținutul de umiditate necesar;
4. Secțiune de granulare din seria HART pentru alimentare, granulare, dimensionare și răcire;
5. Transportor cu bandă T100 pentru răcirea și încărcarea suplimentară a granulelor în saci mari.
6. Granulator peleti G30 Granulator pentru furaje / peleti biomasa, rumegus – puterea motorului de 22 kW , motorul instalat pe ganulator și setului complet al granulatorului cu doua role mobile, este posibil să presati nu numai rumeguș de conifere, ci și foioase. Într-adevăr, pentru producția de pelete de combustibil, rumegușul de pin este utilizat în principal – acestea au un procent mare dintr-o substanță specială lipicioasă – lignina, care facilitează presarea. În lemnul de esență tare, această lignină este practic absentă, dar granulatorul generează o presiune semnificativă, sub acțiunea căreia este presat și rumegușul de esență tare. În plus, pe granulatorul de furaje, puteți granula furaje compuse pentru animale si pasari.
7. Automatizare flux tehnologic Presupune convertizor de frecventa pentru snecuri, benzi de alimentare si elevatoare, cu ajutorul carora se permite reglarea parametrilor instalatiei, astfel incat sa functioneze intr-un flux continuu.

 

PRODUS IN ROMANIA

Dispunând de echipament de ultimă generație pentru debitat tablă fiber laser, PEDROGROUP oferă servicii de debitare pentru tablă de dimensiuni 3000×1500 mm și grosime de până la 20 mm.

Servicii oferite:
– Roluire
– Îndoire abkant
– Sudură mig-mag
– Sudură fiber laser

Proiectare pentru utilaje agricole și echipamente pentru linii complete de produs peleți / brichete.
Putem oferi diverse cotații de preț utilizând programe performante, rapide, de ultimă generație, susținute de platforma Autocad și a diverselor programe ale utilajelor, oferind cea mai bună optimizare a materialelor. Realizăm la comandă șnecuri de alimentare cu diametru de la 12 cm – 120 cm.

Mai multe informații: www.pedrogroup.ro / www.lasersteel.ro