Hart

/Hart
 • Intreaga productie poate fi controlata de un singur om cu ajutorul acestei linii de producere a brichetilor din biomasa. Contine si aparatul de tocat paiele. Materialul folosit poate fi divers de la paie de cereale, orez sau soia si pana la fan uscat. Umiditatea materialului nu trebuie sa fie mai mare de 10-30%. Puterea instalatiei este de 16 KW si consumul de energie ajunge pana la 70 Kw /ora per tona de bricheti. Alimentarea cu energie se face de la o sursa de 380 V, 32 A Greutatea echipamentului este de 600 kg.
 • Aparatul produce bricheti din paie sau fan. Mixerul alimenteaza presa, unde materialul este incalzit si presat, rezultand la capatul procesului brichetii. Nivelul de comprimare al brichetilor poate fi reglat. Materialul nu trebuie sa depaseasca umiditatea de 10-30%. Productivitate: pana la 160kg/ ora Puterea instalatiei:8.5 Kw Energie consumata: pana la 70 Kw/ ora per tona de bricheti Greutate 450 Kg
 • Dotari Standard Linia de granulare DUO 100STD este echipată cu doua granulatoare G30 cu putere de 22 kw fiecare unitate, care este unitatea principală a acestei linii pentru producția de pelete și furaje compuse. PRODUCTIVITATE: – deseuri de lemn de pana la 600 kg / h; – paie de până la 600 kg / oră; – biomasă agricolă (resturi vegetale) până la 1400 kg / h; – coaja de floarea soarelui la 600 kg / oră. Observatii Echipare În complexul acestei linii, am combinat doua snecuri de încărcare , un sistem de umidificare și un mixer, într-un singur sistem de alimentare cu materie primă. Datorită acestui fapt, astfel de indicatori au fost obținuți ca o ergonomie ridicată, compactitate și comoditate. Deci, echipamentul constă din următoarele: 1. Doua buncăre pentru alimentare a materiilor prime cu șnec de încărcare putere 0,75 kW x 2 și un sistem de umidificare (putere 0,37 kW). 2. Doua granulatoare pentru furaje / peleti biomasa, rumegus - puterea motorului de 22 kW x 2 . 3. Sistem de răcire și sortare (putere 0,12 kW). 4. Sistem de evacuare închis „Exhaustor” (putere 1,5 kW). 5. Panoul de control.
 • Dotari Standard Linia de granulare DUO 100A este echipată cu doua granulatoare G30 cu putere de 22 kw fiecare unitate, care este unitatea principală a acestei linii pentru producția de pelete și furaje compuse. PRODUCTIVITATE: – deseuri de lemn de pana la 600 kg / h; – paie de până la 600 kg / oră; – biomasă agricolă (resturi vegetale) până la 1400 kg / h; – coaja de floarea soarelui la 600 kg / oră. Observatii Echipare Echipamentul constă din următoarele: 1. Doua buncăre pentru alimentare a materiilor prime cu șnec de încărcare putere 0,75 kW x 2 și un sistem de umidificare (putere 0,37 kW). 2. Doua granulatoare pentru furaje / peleti biomasa, rumegus - puterea motorului de 22 kW x 2 . 3. Sistem de răcire și sortare (putere 0,12 kW). 4. Sistem de evacuare închis „Exhaustor” (putere 1,5 kW). 5. Panoul de control. 6. Dispozitive de umplere, racire si ambalare peleti CA25: banda transportoare cu racire, buncar de preluare, si sistem de cantarire
 • Dotari Standard Dotări: Echipamentul pentru producerea de pelete și furaje compuse DUO COMPLETE , bazat pe două granulatoare G30, este conceput pentru producerea de granule de la 2 mm la 8 mm din diferite tipuri de materii prime. Linia are capacitatea să granuleze diferite tipuri de materii prime: deșeuri de lemn până la 800 kg/h; paie până la 700 kg / oră; biomasă agricolă până la 1400 kg/h; semințe până la 760 kg / oră; Observatii Echipare Linia de granulare DUO COMPLETE este echipată cu: 1. Moara cu ciocan CH60: putere 30 kW. Productivitatea depinde de materiile prime prelucrate de la 600 kg la 4000 kg/oră. Moara are două tipuri de admisie de materie primă, admisie pneumatică și buncăr pentru alimentare manuală . 2. Buncăr pentru alimentare uniformă a materiilor prime : putere 1,5 kW , are o reglare lină a vitezei de alimentare a materiilor prime folosind convertoare de frecvență. 3. Două Granulatoare G30: Un granulator G30 poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 350 kg / oră pentru pelete și până la 700 kg / oră pentru furaje mixte. Putere 30 kW x 2. 4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele inegale folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW. 5. Sistem de evacuare închis : Acest dispozitiv, cu ajutorul ventilatorului său, circulă aerul necesar pentru răcirea granulelor și colectarea reziduurilor calibrate de materii prime și praf în recipiente sub formă de pungi care sunt instalate pe el. Putere 1,5 kW. 6. Sistem de răcire, umplere și ambalare a peleților CA25: Transportorul alimentează și pre-răcește granulele în buncărul de răcire . După procesul de răcire, operatorul ambalează și sigilează pungile cu produsul finit. Putere: 5,37 kW 7. Panou de control al liniei de granulare: Puteți controla separat două fluxuri și granulatoarele cu un singur panou de control. Dimensiunile reduse și sistemul de răcire încorporat al automatizării fac ca panoul de control să fie fiabil și convenabil pentru instalare lângă linia de producție. 8. Uscator aerodinamic de rumeguș : Echipamentul este un tub prin care circula un curent de aer cald. Sursa de căldură este cazanul cu combustibil solid conectat. Unitatea crește temperatura intre 120-150 ° C, ceea ce exclude aprinderea. Putere: 9,6 kW. 9. Automatizare flux tehnologic Presupune convertizor de frecventa pentru snecuri, benzi de alimentare si elevatoare, cu ajutorul carora se permite reglarea parametrilor instalatiei, astfel incat sa functioneze intr-un flux continuu.
 • Dotari Standard Dotări: Linia de granulare 100STD este echipată cu un granulator G30, care este unitatea principală a acestei linii pentru producția de peleti și furaje compuse. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin - 400kg/oră; Paie (fracție mică) - până la 350kg/oră; Coji - până la 380 kg/oră; Furaj - 700 kg/oră. Observatii Echipare echipamentul constă din următoarele părți funcționale: 1.Buncăr pentru alimentare a materiilor prime cu un snec de încărcare putere 0,75 kW și un sistem de umidificare putere 0,37 kW. 2.Granulator testat în timp pentru furaje mixte / peleti G30 ( putere 22 kW). 3.Sistem de răcire și sortare (putere 0,12 kW). 4.Sistem de evacuare închis „Exhaustor” (putere 1,5 kW). 5.Panoul de control. Această linie poate fi folosită ca unitate de producție separată, sau echipată cu echipamente suplimentare, ceea ce va face producția de peleți și hrana animalelor mai automatizată.
 • Dotari Standard Dotări: Linia 150 B pentru granularea rumegușului, plasticului, cojilor de semințe etc. Echipamentul pentru producerea peleților 150 B, bazat pe granulatorul G40, este conceput pentru producerea de peleți de la 2 mm la 8 mm din diverse tipuri de materii prime. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin - 500kg/oră; Paie (fracție mică) - până la 465kg/oră; Coji - până la 480 kg/oră; Observatii Echipare Linia de granulare 150 B este echipată cu: 1. Buncăr de alimentare uniformă : cu putere 0,75 kW, are o reglare lină a ratei de alimentare cu materie primă folosind un convertor de frecvență. 2. Sistem de umidificare: Elementele principale ale sistemului de umidificare sunt: electrovalva, pompa, rezervor de apa 200 l, releu de timp. Acest sistem este conectat la șurubul de alimentare cu materie primă, ceea ce permite adăugarea cantității de umiditate dozate necesare la granulator în timpul mișcării biomasei. Putere 0,37 kW. 3. Granulator G40 : poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 500 kg/h. Putere: 37 kW. 4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece acesta, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele neuniforme folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW. 5. Sistem de evacuare inchis : Acest aparat, cu ajutorul ventilatorului sau, face circulatie aerul necesar racirii granulelor si colectarii reziduurilor calibrate de materii prime si praf in recipiente sub forma unor pungi care se instaleaza pe el. Putere: 1,5 kW. 6. Panou de control pentru linia de granulare: Dimensiunile mici și sistemul de răcire automat încorporat fac panoul de control fiabil și convenabil atunci când este instalat lângă linia de producție. 7. Bandă transportoare T100 cu ventilatoare Principalul lucru este să respectați cerințele privind fracția și nivelul de umiditate al materiilor prime prelucrate.
 • Dotari Standard Dotări: Productivitatea acestui granulator pentru peletizarea furajelor este mai mare de 700 kg / oră, pentru producția de pelete – până la 300 kg / oră. Observatii Echipare Linia completa include echipamente precum: 1. Tocator crengi CR60: este utilizat pentru mărunțirea crengilor, alte deșeuri lenoase cu diametrul de până la 100 mm, în așchii cu dimensiuni cuprinse între 5 și 50 mm; 2. Moară cu ciocane CH40 cu admisie pneumatică și ciclon de alimentare, va măcina deseuri lemnoase într-o fracțiune fină, ideală pentru prelucrarea ulterioară; 3. Complex de uscare aerodinamic pentru uscarea materiilor prime la conținutul de umiditate necesar; 4. Secțiune de granulare din seria HART pentru alimentare, granulare, dimensionare și răcire; 5. Transportor cu bandă T100 pentru răcirea și încărcarea suplimentară a granulelor în saci mari. 6. Granulator peleti G30 Granulator pentru furaje / peleti biomasa, rumegus - puterea motorului de 22 kW , motorul instalat pe ganulator și setului complet al granulatorului cu doua role mobile, este posibil să presati nu numai rumeguș de conifere, ci și foioase. Într-adevăr, pentru producția de pelete de combustibil, rumegușul de pin este utilizat în principal – acestea au un procent mare dintr-o substanță specială lipicioasă – lignina, care facilitează presarea. În lemnul de esență tare, această lignină este practic absentă, dar granulatorul generează o presiune semnificativă, sub acțiunea căreia este presat și rumegușul de esență tare. În plus, pe granulatorul de furaje, puteți granula furaje compuse pentru animale si pasari. 7. Automatizare flux tehnologic Presupune convertizor de frecventa pentru snecuri, benzi de alimentare si elevatoare, cu ajutorul carora se permite reglarea parametrilor instalatiei, astfel incat sa functioneze intr-un flux continuu.
 • Dotari Standard Dotări: Echipamentul pentru producerea peleților 150BT, bazat pe granulatorul G40, este conceput pentru producerea de peleți de la 2 mm la 8 mm din diverse tipuri de materii prime. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin - 500kg/oră; Paie (fracție mică) - până la 465kg/oră; Coji - până la 480 kg/oră; Principalul lucru este să respectați cerințele privind fracția și nivelul de umiditate al materiilor prime prelucrate. Observatii Echipare Linia de granulare 150BT este echipată cu: 1. Buncăr de alimentare uniformă : cu putere 0,75 kW, are o reglare lină a ratei de alimentare cu materie primă folosind un convertor de frecvență. 2. Sistem de umidificare: Elementele principale ale sistemului de umidificare sunt: electrovalva, pompa, rezervor de apa 200 l, releu de timp. Acest sistem este conectat la șurubul de alimentare cu materie primă, ceea ce permite adăugarea cantității de umiditate dozate necesare la granulator în timpul mișcării biomasei. Putere 0,37 kW. 3. Granulator G40 : poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 500 kg/h. Putere: 37 kW. 4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece acesta, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele neuniforme folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW. 5. Sistem de evacuare inchis : Acest aparat, cu ajutorul ventilatorului sau, face circulatie aerul necesar racirii granulelor si colectarii reziduurilor calibrate de materii prime si praf in recipiente sub forma unor pungi care se instaleaza pe el. Putere: 1,5 kW. 6. Panou de control pentru linia de granulare: Dimensiunile mici și sistemul de răcire automat încorporat fac panoul de control fiabil și convenabil atunci când este instalat lângă linia de producție. 7. Bandă transportoare T100 cu ventilatoare 8. Moară cu ciocane CH40 și ciclon de alimentare 9. Tocător de paie DR50 cu ciclon de alimentare 10. Tocatoare crengi CR60
 • Dotari Standard Dotări: Setul liniei include: • Presă de brichete ; • Snec transportor ; • Convertor de frecvență pentru snecul ; • Uscarea aerodinamică . Caracteristicile liniei de presare: • Puterea totală a motoarelor electrice este de 27,5 kW • Productivitate până la 250-350 kg/oră • Diametrul brichetei este de 50 mm • Tip bricheta: cilindru rotund fara gauri • Lungimea brichetei este arbitrară • Greutate: 2800 kg Observatii Echipare Principalele materii prime: Biomasă vegetală, coji de floarea soarelui, hrișcă, orez și cereale, precum și deșeuri de lemn mărunțit (rumeguș), deșeuri vegetale (paie de diverse culturi), stuf Folosind o presă de percuție în producția dvs., veți obține: Combustibil alternativ cu putere calorică 3800-6000 kcal/kg (la nivelul cărbunelui); Utilizează beneficiile deșeurilor industriale din prelucrarea lemnului și agricultură; Efectuați energie ecologică din surse regenerabile. Presa de impact: • poate funcționa fără un extract, deoarece în cursul brichetului monoxidul de carbon nu este alocat; • cu modul economic de funcționare ca în brichete se formează fără încălzire obligatorie și mijloace fără cheltuieli de prisos ale energiei electrice; • proiectat pentru ore lungi fără înlocuirea pieselor uzate, iar înlocuirea în sine este ușoară și rapidă. O serie de avantaje față de lemnul de foc obișnuit: • Brichetele oferă de 2 ori mai multă căldură, ceea ce înseamnă că sunt rentabile. • Ocupă mai puțin spațiu, mai ușor de depozitat în curte. • Emite mai puțină funingine, poluează mai puțin coșul de fum și aerul.
 • Dotari Standard Dotări: CARACTERISTICI TEHNICE Puterea buncărului – 0,5 kW. Puterea de evacuare – 1,5 kW. Puterea transportorului – 0,37 kW. Debitul de aer al transportorului – 12 x 25 W. Volum – 0,6 m3. DIMENSIUNI CONSTRUCTIVE Lungime – 4400 mm. Lățime – 3000 mm. Înălțime – 3200 mm
 • Dotari Standard Puterea motorului 11 kW Voltaj 380 V Viteza rotorului 130 rpm Numărul de cuțite de spart 2 buc. Diametrul orificiilor radiale din matrita de la 2 mm la 8 mm Buncar extins da Lungime 1300 mm Lăţime 800 mm Înălţime 1100 mm Performanță pe peleți 150 kg/oră Performanța furaje 500 kg/oră Diametrul matritei 200 mm Peleti din paie si fan, iarba; Peleti din semințe, coji; Peleti de lemn.