Linie de granulare-peletizare cu banda transportoare, moara, tocator de paie, tocator de crengi HART 150 BT

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare cu banda transportoare, moara, tocator de paie, tocator de crengi HART 150 BT

Linie de granulare-peletizare cu banda transportoare, moara, tocator de paie, tocator de crengi HART 150 BT

29000 

* Imaginile au caracter informativ. Liniile de granulare-peletizare vor fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientului.

Dotari Standard Dotări: Echipamentul pentru producerea peleților 150BT, bazat pe granulatorul G40, este conceput pentru producerea de peleți de la 2 mm la 8 mm din diverse tipuri de materii prime. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin – 500kg/oră; Paie (fracție mică) – până la 465kg/oră; Coji – până la 480 kg/oră; Principalul lucru este să respectați cerințele privind fracția și nivelul de umiditate al materiilor prime prelucrate.

Observatii Echipare Linia de granulare 150BT este echipată cu:

1. Buncăr de alimentare uniformă : cu putere 0,75 kW, are o reglare lină a ratei de alimentare cu materie primă folosind un convertor de frecvență.
2. Sistem de umidificare: Elementele principale ale sistemului de umidificare sunt: electrovalva, pompa, rezervor de apa 200 l, releu de timp. Acest sistem este conectat la șurubul de alimentare cu materie primă, ceea ce permite adăugarea cantității de umiditate dozate necesare la granulator în timpul mișcării biomasei. Putere 0,37 kW.
3. Granulator G40 : poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 500 kg/h. Putere: 37 kW.
4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece acesta, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele neuniforme folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW.
5. Sistem de evacuare inchis : Acest aparat, cu ajutorul ventilatorului sau, face circulatie aerul necesar racirii granulelor si colectarii reziduurilor calibrate de materii prime si praf in recipiente sub forma unor pungi care se instaleaza pe el. Putere: 1,5 kW.
6. Panou de control pentru linia de granulare: Dimensiunile mici și sistemul de răcire automat încorporat fac panoul de control fiabil și convenabil atunci când este instalat lângă linia de producție.
7. Bandă transportoare T100 cu ventilatoare
8. Moară cu ciocane CH40 și ciclon de alimentare
9. Tocător de paie DR50 cu ciclon de alimentare 10. Tocatoare crengi CR60

PRODUS IN ROMANIA

Dispunând de echipament de ultimă generație pentru debitat tablă fiber laser, PEDROGROUP oferă servicii de debitare pentru tablă de dimensiuni 3000×1500 mm și grosime de până la 20 mm.

Servicii oferite:
– Roluire
– Îndoire abkant
– Sudură mig-mag
– Sudură fiber laser

Proiectare pentru utilaje agricole și echipamente pentru linii complete de produs peleți / brichete.
Putem oferi diverse cotații de preț utilizând programe performante, rapide, de ultimă generație, susținute de platforma Autocad și a diverselor programe ale utilajelor, oferind cea mai bună optimizare a materialelor. Realizăm la comandă șnecuri de alimentare cu diametru de la 12 cm – 120 cm.

Mai multe informații: www.pedrogroup.ro / www.lasersteel.ro