Linie de granulare-peletizare cu racire si ambalare peleti HART DUO 100A

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare cu racire si ambalare peleti HART DUO 100A

Linie de granulare-peletizare cu racire si ambalare peleti HART DUO 100A

35100 

* Imaginile au caracter informativ. Liniile de granulare-peletizare vor fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientului.

Dotari Standard Linia de granulare DUO 100A este echipată cu doua granulatoare G30 cu putere de 22 kw fiecare unitate, care este unitatea principală a acestei linii pentru producția de pelete și furaje compuse. PRODUCTIVITATE: – deseuri de lemn de pana la 600 kg / h; – paie de până la 600 kg / oră; – biomasă agricolă (resturi vegetale) până la 1400 kg / h; – coaja de floarea soarelui la 600 kg / oră.

Observatii Echipare Echipamentul constă din următoarele: 1. Doua buncăre pentru alimentare a materiilor prime cu șnec de încărcare putere 0,75 kW x 2 și un sistem de umidificare (putere 0,37 kW). 2. Doua granulatoare pentru furaje / peleti biomasa, rumegus – puterea motorului de 22 kW x 2 . 3. Sistem de răcire și sortare (putere 0,12 kW). 4. Sistem de evacuare închis „Exhaustor” (putere 1,5 kW). 5. Panoul de control. 6. Dispozitive de umplere, racire si ambalare peleti CA25: banda transportoare cu racire, buncar de preluare, si sistem de cantarire

PRODUS IN ROMANIA

Dispunând de echipament de ultimă generație pentru debitat tablă fiber laser, PEDROGROUP oferă servicii de debitare pentru tablă de dimensiuni 3000×1500 mm și grosime de până la 20 mm.

Servicii oferite:
– Roluire
– Îndoire abkant
– Sudură mig-mag
– Sudură fiber laser

Proiectare pentru utilaje agricole și echipamente pentru linii complete de produs peleți / brichete.
Putem oferi diverse cotații de preț utilizând programe performante, rapide, de ultimă generație, susținute de platforma Autocad și a diverselor programe ale utilajelor, oferind cea mai bună optimizare a materialelor. Realizăm la comandă șnecuri de alimentare cu diametru de la 12 cm – 120 cm.

Mai multe informații: www.pedrogroup.ro / www.lasersteel.ro

Categorii: ,