Linie de granulare-peletizare cu bandă transportoare HART 150 B

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare cu bandă transportoare HART 150 B

Linie de granulare-peletizare cu bandă transportoare HART 150 B

19000 

Dotari Standard Dotări: Linia 150 B pentru granularea rumegușului, plasticului, cojilor de semințe etc. Echipamentul pentru producerea peleților 150 B, bazat pe granulatorul G40, este conceput pentru producerea de peleți de la 2 mm la 8 mm din diverse tipuri de materii prime. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin – 500kg/oră; Paie (fracție mică) – până la 465kg/oră; Coji – până la 480 kg/oră;

Observatii Echipare Linia de granulare 150 B este echipată cu:
1. Buncăr de alimentare uniformă : cu putere 0,75 kW, are o reglare lină a ratei de alimentare cu materie primă folosind un convertor de frecvență.
2. Sistem de umidificare: Elementele principale ale sistemului de umidificare sunt: electrovalva, pompa, rezervor de apa 200 l, releu de timp. Acest sistem este conectat la șurubul de alimentare cu materie primă, ceea ce permite adăugarea cantității de umiditate dozate necesare la granulator în timpul mișcării biomasei. Putere 0,37 kW.
3. Granulator G40 : poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 500 kg/h. Putere: 37 kW.
4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece acesta, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele neuniforme folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW.
5. Sistem de evacuare inchis : Acest aparat, cu ajutorul ventilatorului sau, face circulatie aerul necesar racirii granulelor si colectarii reziduurilor calibrate de materii prime si praf in recipiente sub forma unor pungi care se instaleaza pe el. Putere: 1,5 kW.
6. Panou de control pentru linia de granulare: Dimensiunile mici și sistemul de răcire automat încorporat fac panoul de control fiabil și convenabil atunci când este instalat lângă linia de producție.
7. Bandă transportoare T100 cu ventilatoare Principalul lucru este să respectați cerințele privind fracția și nivelul de umiditate al materiilor prime prelucrate.