Linie de granulare-peletizare HART 100STD

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare HART 100STD

Linie de granulare-peletizare HART 100STD

14700 

* Imaginile au caracter informativ. Liniile de granulare-peletizare vor fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientului.

Dotari Standard Dotări: Linia de granulare 100STD este echipată cu un granulator G30, care este unitatea principală a acestei linii pentru producția de peleti și furaje compuse. Linia este capabilă să granuleze diferite tipuri de materii prime: Rumeguș de pin – 400kg/oră; Paie (fracție mică) – până la 350kg/oră; Coji – până la 380 kg/oră; Furaj – 700 kg/oră.

Observatii Echipare echipamentul constă din următoarele părți funcționale:
1.Buncăr pentru alimentare a materiilor prime cu un snec de încărcare putere 0,75 kW și un sistem de umidificare putere 0,37 kW.
2.Granulator testat în timp pentru furaje mixte / peleti G30 ( putere 22 kW).
3.Sistem de răcire și sortare (putere 0,12 kW).
4.Sistem de evacuare închis „Exhaustor” (putere 1,5 kW).
5.Panoul de control. Această linie poate fi folosită ca unitate de producție separată, sau echipată cu echipamente suplimentare, ceea ce va face producția de peleți și hrana animalelor mai automatizată.

PRODUS IN ROMANIA

Dispunând de echipament de ultimă generație pentru debitat tablă fiber laser, PEDROGROUP oferă servicii de debitare pentru tablă de dimensiuni 3000×1500 mm și grosime de până la 20 mm.

Servicii oferite:
– Roluire
– Îndoire abkant
– Sudură mig-mag
– Sudură fiber laser

Proiectare pentru utilaje agricole și echipamente pentru linii complete de produs peleți / brichete.
Putem oferi diverse cotații de preț utilizând programe performante, rapide, de ultimă generație, susținute de platforma Autocad și a diverselor programe ale utilajelor, oferind cea mai bună optimizare a materialelor. Realizăm la comandă șnecuri de alimentare cu diametru de la 12 cm – 120 cm.

Mai multe informații: www.pedrogroup.ro / www.lasersteel.ro