Linie de granulare-peletizare HART DUO COMPLETE

/, Furaje/Linie de granulare-peletizare HART DUO COMPLETE

Linie de granulare-peletizare HART DUO COMPLETE

75500 

* Imaginile au caracter informativ. Liniile de granulare-peletizare vor fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientului.

Dotari Standard Dotări: Echipamentul pentru producerea de pelete și furaje compuse DUO COMPLETE , bazat pe două granulatoare G30, este conceput pentru producerea de granule de la 2 mm la 8 mm din diferite tipuri de materii prime. Linia are capacitatea să granuleze diferite tipuri de materii prime: deșeuri de lemn până la 800 kg/h; paie până la 700 kg / oră; biomasă agricolă până la 1400 kg/h; semințe până la 760 kg / oră;

Observatii Echipare Linia de granulare DUO COMPLETE este echipată cu:

1. Moara cu ciocan CH60: putere 30 kW. Productivitatea depinde de materiile prime prelucrate de la 600 kg la 4000 kg/oră. Moara are două tipuri de admisie de materie primă, admisie pneumatică și buncăr pentru alimentare manuală .
2. Buncăr pentru alimentare uniformă a materiilor prime : putere 1,5 kW , are o reglare lină a vitezei de alimentare a materiilor prime folosind convertoare de frecvență.
3. Două Granulatoare G30: Un granulator G30 poate face față cu ușurință diferitelor tipuri de materii prime cu o capacitate de până la 350 kg / oră pentru pelete și până la 700 kg / oră pentru furaje mixte. Putere 30 kW x 2.
4. Calibrator-răcitor de granule finite : Această unitate îndeplinește funcția de răcire suplimentară a produsului, deoarece, la rândul său, se încălzește în timpul presării. De asemenea, acest echipament va elimina praful și granulele inegale folosind un tambur special. Putere: 0,12 kW.
5. Sistem de evacuare închis : Acest dispozitiv, cu ajutorul ventilatorului său, circulă aerul necesar pentru răcirea granulelor și colectarea reziduurilor calibrate de materii prime și praf în recipiente sub formă de pungi care sunt instalate pe el. Putere 1,5 kW.
6. Sistem de răcire, umplere și ambalare a peleților CA25: Transportorul alimentează și pre-răcește granulele în buncărul de răcire . După procesul de răcire, operatorul ambalează și sigilează pungile cu produsul finit. Putere: 5,37 kW
7. Panou de control al liniei de granulare: Puteți controla separat două fluxuri și granulatoarele cu un singur panou de control. Dimensiunile reduse și sistemul de răcire încorporat al automatizării fac ca panoul de control să fie fiabil și convenabil pentru instalare lângă linia de producție.
8. Uscator aerodinamic de rumeguș : Echipamentul este un tub prin care circula un curent de aer cald. Sursa de căldură este cazanul cu combustibil solid conectat. Unitatea crește temperatura intre 120-150 ° C, ceea ce exclude aprinderea. Putere: 9,6 kW.
9. Automatizare flux tehnologic Presupune convertizor de frecventa pentru snecuri, benzi de alimentare si elevatoare, cu ajutorul carora se permite reglarea parametrilor instalatiei, astfel incat sa functioneze intr-un flux continuu.

PRODUS IN ROMANIA

Dispunând de echipament de ultimă generație pentru debitat tablă fiber laser, PEDROGROUP oferă servicii de debitare pentru tablă de dimensiuni 3000×1500 mm și grosime de până la 20 mm.

Servicii oferite:
– Roluire
– Îndoire abkant
– Sudură mig-mag
– Sudură fiber laser

Proiectare pentru utilaje agricole și echipamente pentru linii complete de produs peleți / brichete.
Putem oferi diverse cotații de preț utilizând programe performante, rapide, de ultimă generație, susținute de platforma Autocad și a diverselor programe ale utilajelor, oferind cea mai bună optimizare a materialelor. Realizăm la comandă șnecuri de alimentare cu diametru de la 12 cm – 120 cm.

Mai multe informații: www.pedrogroup.ro / www.lasersteel.ro