Moara cereale cu aspiratie S01/4 – 22 kW

///Moara cereale cu aspiratie S01/4 – 22 kW

Moara cereale cu aspiratie S01/4 – 22 kW

5500 

Descriere  :

Oferim mașini de măcinat cu puteri de 7,5 kW, 11kW, 15kW, 18kW și 22kW de la 800kg / h la aproape 2500kg / h.

Mașina le trage automat și le rupe și apoi se presează ca peleți la furajele de amestecare. Dispozitivul este proiectat pentru a lucra cu mixere ADRAF de producție de furaje. În combinație cu mixerul și cântarele electronice este o linie completă pentru producția de hrană pe fermă.

Echipamentul standard include: racleta, furtunul de 5 m si furtunul de 3 m forțat.

Fiecare moara are montat un magnet dispozitiv de captare a  mici părți metalice, ampermetru și întrerupător termic care protejează motorul împotriva deteriorării.

Grinderul poate descărca materialul pentru măcinare din prisme, siloz sau buncăr. Pentru a răspunde nevoilor speciale ale clienților, am creat un recipient de sortare cu capacități cuprinse între 500kg și 2000kg, cu aspirație la capătul inferior, cu debit reglabil de aer. Hopper pot fi încărcate cu cereale folosind un transportor cu șurub de producție noastre sau se toarnă direct de la saci mari.

Moriile noastre  au site Toller  cu ochiuri cu diametrul de 3 până la 12 mm.

De vânzare este de asemenea disponibil un număr de distribuitori multipath manual și automată mașină de rectificat pentru conectarea la mai multe linii de aspirație sau mixere a crea o linie extinsă de furaje de animale.

Moara cereale cu aspiratie 20 KW SO1/4

Moara de aspirație este proiectat pentru măcinarea cerealelor în pregătirea furajelor. Mașina le trage automat și le rupe și apoi se presează ca peleți la furajele de amestecare. Dispozitivul este conceput pentru a lucra cu mixerele de furaje ADRAF pentru producție.
Echipamentul standard include: duza de aspirație, furtunul de aspirație și conducta de presiune.
Fiecare miez are ampermetru magnet montat și protecție termică.

Technical data
Engine power (kW) 22
Length of suction line (m) 5 m, diameter 100 mm
Length of embossing line (m) 3 m, diameter 100 mm
Efficiency (kg/h) +/- 2000
Sieves / type / size Mesh / fi / 3-10
Categorii: ,