Alte

/Alte
 • Transportoare cu snec oblice P02 140 În această versiune, transportorul este proiectat pentru a transporta materii pierdute din remorcă în silozuri, mansarde și depozite de cereale. Motorul este în partea de jos a transportorului. În plus, oferta include o gamă de accesorii, cum ar fi ajutoarele. Încărcare hoppers, jgheaburi, direcționale, cărucioare și multe altele pentru a facilita munca.  
 • Date tehnice: Lungime min / max (m) 4/12 Puterea motorului (kW) 3,0 Diametru (mm) 140 Eficiența (t / h) +/- 20  
 • Conveior cu șurub P03 140 cu tavă auxiliară În această versiune, transportorul este proiectat pentru a transporta materiale libere de la remorcă la silozuri de cereale, mansarde și depozite în poziție verticală. Echipat cu un material de încărcare auxiliar pentru tavă orizontală pentru porțiunea verticală, care ar putea ajunge până la câțiva metri, în funcție de nevoile clienților. În plus, oferta include o gamă de accesorii, cum ar fi ajutoarele. Cabluri de distribuție direcționale, multi-cale. avantaje: De înaltă performanță, cu o cerință de putere relativ scăzută Costul scăzut al achiziționării și al funcționării în raport cu alte echipamente de transport Lucrați direct cu silozul sau depozitul – economisește spațiu Structura de susținere stabilă a motorului și a gunoiului Posibilitate de pâlnie la orice dimensiune Standard echipat cu un întrerupător termic Date tehnice Lungime min / max (m) 4/12 Puterea motorului (kW) 4,0 / 1,5 Diametru (mm) 140 Eficiență (t / h) +/- 16
 • Descriere : Transforma boabele tari în cereale zdrobite ușor digerabile cu suprafață mare, pe care stomacul le valorifică în mod egal și eficient. Astfel puteți crește în mod evident producția de lapte și carne la ferma dumneavoastră. .Astfel consumați în mod vizibil mai puțină energie (maximum de economie de energie de 50%) decât cu morile de cereale obișnuite.
  • Operarea simplă garantează reglarea cantității pentru setarea performanței optime, precum și comutarea pe manetă manuală pentru cereale zdrobite grosier sau fin.
  • Valțurile oțelite prelucrează cerealele în furaje de înaltă calitate acționate concomitent de un servomotor.
  • Rulmenți mari și detectorul cu magnet garantează o durată de viața lungă a utilajului și o funcționare silențioasă.
  • Sisteme automate de pornire și oprire sau sistemele de cântărire completează echipamentul.
  • Prin alimentarea cu furaje din cereale strivite se reduce cantitatea de furaje cu până la 25%, luând în calcul același rezultat de furaje față de cerealele nestrivite. Astfel sunt costuri mult mai mici cu furajele și nu este nevoie să achiziționați furaje la un preț ridicat.
  • Coaja cerealelor este spartă și astfel este mult mai bine digerată.
  • Furajele stivite se pot prepara proaspete și nu se pierd vitaminele și nutrienții pe care îi conțin cerealele.
  • Stimulează formarea salivei pentru a ajuta sucurile gastrice la digerare; astfel și animalele se simt mult mai bine.
  • Cerealele strivite își păstrează structura afânată, adică nu se formează grămezi în stomacul animalelor.
  • Compuși importanți din celuloza brută nu sunt astfel distruși și pot fi asimilați de animale.
  • Digerarea la animale se desfășoară mult mai încet și astfel și mai omogen.
  • Materia de cereale strivite este ca niște fulgi mari, microbii primului stomac lucrează selectiv și așa se ajunge la scădere mică a valorii pH-ului.
  • Căile respiratorii ale animalelor nu acumulează praful și nici nu se lipesc. Animalele mănâncă mult mai bine!
  • La animalele tinere se atinge o absorbție a furajelor mai timpurie.
  • Pentru a obține o hrană pregătită în mod corespunzător, distanța dintre role poate fi reglată prin tensionarea șurubului.
  Avantajul mașinii este scăderea prafului în timpul procesului de concasare. Specificații tehnice Lungimea rolei (mm) 300 Diametru (mm) 360 Numărul de rulouri 2 Productivitatea (t / h) +/- 2 Puterea motorului (k / W) 7.5
 • Descriere : Conveior de transport cu buncar P01 Buncarul montat pe un suport vă permite să utilizați transportorul de tragere pentru a transporta cereale și alte materiale libere de la remorcă la siloz, mansardă sau depozitare. Oferim buncare cu o capacitate de 50l și 150l. Putem, de asemenea, face buncare pentru nevoile individuale ale clienților.r. Pentru configurarea corecta a accesorilor cu necesitatile voastre va rugam sa ne contactati.
   Capacitate  Euro
   50 l  79,00
   150 l  131,00
 • Descriere : Distribuitoare pentru cereale Oferim o gamă de distribuitori multi-path pentru cooperare: De la distribuitoare  – permiteti umplerea mai multor silozuri sau rezervoare Din morile și mixerele Toller – în cazul colectării cerealelor cu distribuitor din diferite locuri sau dați masa de la distribuitor la mai multe mixere. Pentru configurarea corecta a accesorilor cu necesitatile voastre va rugam sa ne contactati.
 • Descriere : Încărcarea buncărului pentru cereale – o structură din oțel montată la vârful inferior al liniei de aspirație – puteți descărca grâul prin conducta de presiune de aspirație a morii Toller direct din coș. Buncarul poate  fi conectat la încărcător, transportorul cu șurub sau direct de la sacii mari sau silozuri tampon. Oferim o varietate de buncare  de la 500 kg la 2000 kg. Putem, de asemenea, face buncar pentru nevoile individuale ale clienților .. Pentru configurarea corecta a accesorilor cu necesitatile voastre va rugam sa ne contactati.
 • Descriere : Duza este o aspirație standard a echipamentului și forțeaza preluarea cerelelor- folosit pentru a prelua cerealele care urmează să fie tocate . În funcție de linia de performanță pentru producția de furaje și numărul de componente,  pot fi prevăzut cu mai multe duze. Pentru configurarea corecta a accesorilor cu necesitatile voastre va rugam sa ne contactati.
 • Descriere : Snec vertical cu cuva P03/0 În această versiune, transportorul este proiectat pentru a transporta materiale libere de la remorcă la silozuri de cereale, mansarde și depozite în poziție verticală. Motorul este în partea de jos a transportorului. În plus, oferta include o gamă de accesorii, cum ar fi ajutoarele. Cabluri de distribuție direcționale, multi-cale avantaje: Performanță înaltă, cu o cerință de putere relativ scăzută Costul scăzut al achiziționării și al funcționării în raport cu alte echipamente de transport Lucrați direct cu silozul sau depozitul – economisește spațiu Structura de susținere stabilă a motorului și a gunoiului Standard echipat cu un întrerupător termic Date tehnice Lungime min / max (m) 4/12 Puterea motorului (kW) 4,0 Diametru (mm) 140 Eficiență (t / h) +/- 10 Model                        diametru cm/lungime m           Motor/kw      Pret Euro P03/0 /cuva              140/4                                                 3                 1.181,00 P03/0 /cuva              140/6                                                3                  1.313,00 P03/0/cuva                140/8                                               3                 1.444,00
 • Descriere : Transportoare cu snec oblice P01 100 În această versiune, transportorul este proiectat pentru a transporta materiale pierdute din grămezi pe o remorcă, a descărca silozuri de cereale și a turna cereale pentru aerisire. Funcție de transport cu bandă admisibilă pe admisie. Motorul este amplasat pe partea de sus a transportorului. În plus, oferta include o gamă de accesorii, cum ar fi ajutoarele. Primirea buncărului, a jgheaburilor, a direcției, a cărucioarelor și multe altele pentru a facilita munca avantaje: Performanță înaltă, cu o cerință de putere relativ scăzută Auto-recolta material Costul scăzut al achiziționării și al funcționării în raport cu alte echipamente de transport Designul ușor permite manevrarea ușoară Lucrează în diferite unghiuri de înclinație Standard echipat cu un întrerupător termic